Lukk

Sentralt på Leirvik, i hjertet av Sunnhordland, har vi utformet restaurant og fiskebutikk for Bocuse d`or vinner Geir Skeie og GSE Sandvik AS. Geir`s restaurantkonsept oppstod i Sandefjord der han ble spurt av fiskehandler Berggren om å etablere fiskerestaurant i nabolokalene. Slik startet Brygga 11 – som et samspill mellom fiskehandler og kokk. Nærhet til de beste råvarer, rene enkle smaker, servert i uformelle omgivelser til folkelige priser.

 

 

Geir og Katrine var tydelige i sin bestilling til oss – dette skulle ikke bli et gourmetkonsept med høy dørterskel, men et sted for alle – som kunne bygge identitet til tettstedet Leirvik.

Det er nyttet lyse materialer i hovedrommet for å underbygge følelsen av å sitte ute i havnebassenget med dets skiftende lys, vær og aktivitet. Til og med golvet er tilnærmet hvitt, som skjellsand og underbygger følelsen av å sitte i et åpent matverksted, en mathall.

Servitørstasjonen og baren er lagt i restaurantens midte – slik at det oppnås kontakt mellom vertskap og gjester. Grepet er med på å `lune` og personliggjøre det relativt store restaurantrommet.

 

Ferdigstilt våren 2013.

BRYGGA 11 – Stord

Lukk

Sentralt på Leirvik, i hjertet av Sunnhordland, har vi utformet restaurant og fiskebutikk for Bocuse d`or vinner Geir Skeie og GSE Sandvik AS. Geir`s restaurantkonsept oppstod i Sandefjord der han ble spurt av fiskehandler Berggren om å etablere fiskerestaurant i nabolokalene. Slik startet Brygga 11 – som et samspill mellom fiskehandler og kokk. Nærhet til de beste råvarer, rene enkle smaker, servert i uformelle omgivelser til folkelige priser.

 

 

Geir og Katrine var tydelige i sin bestilling til oss – dette skulle ikke bli et gourmetkonsept med høy dørterskel, men et sted for alle – som kunne bygge identitet til tettstedet Leirvik.

Det er nyttet lyse materialer i hovedrommet for å underbygge følelsen av å sitte ute i havnebassenget med dets skiftende lys, vær og aktivitet. Til og med golvet er tilnærmet hvitt, som skjellsand og underbygger følelsen av å sitte i et åpent matverksted, en mathall.

Servitørstasjonen og baren er lagt i restaurantens midte – slik at det oppnås kontakt mellom vertskap og gjester. Grepet er med på å `lune` og personliggjøre det relativt store restaurantrommet.

 

Ferdigstilt våren 2013.

Les mer om prosjektet »